Nieuws

Preverbale logopedie

Vanaf medio september heeft Logopediepraktijk Schoonhoven een preverbale logopedist in huis.

In de loop van het eerste levensjaar leert uw kind allerlei verschillende soorten voedsel eten en drinken. Dit hoeft niet altijd vanzelf te gaan. Het kan zijn dat uw kind niet goed kan eten en/of drinken door een medisch probleem. Ook kan het zijn dat hij niet wil of durft te eten door negatieve of onprettige ervaringen. Uw kind kan bijvoorbeeld gaan kokhalzen, spugen of zich verslikken en zelfs voeding gaan afweren of weigeren. Een preverbaal logopedist begeleidt en adviseert hierbij en behandelt indien nodig.

Inloopspreekuren

In 2016 houdt logopediepraktijk Schoonhoven in samenwerking met Stichting Kinderopvang Schoonhoven inloopspreekuren op donderdagochtend. De spreekuren zijn elke eerste donderdag van de maand van 8.15-9.15 uur en vinden plaats op Villa Kakel-Bont of Villa Eigen-Wijs. U kunt vrijblijvend binnenlopen voor vragen of advies.

De logopedist zit op de volgende locaties:
8 september: Villa Kakel-Bont
6 oktober: Villa Eigen-Wijs
10 november: Villa Kakel-Bont
1 december: Villa Eigen-Wijs

Dependance geopend

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn is er op 1 juli 2014 er een dependance van Logopediepraktijk Schoonhoven geopend in het gezondheidscentrum Schoonhoven. Met deze nieuwe locatie is de samenwerking met de huisartsen en andere disciplines binnen het gezondheidscentrum nog beter. Zo kunt u, zodra u een verwijzing van één van de huisartsen heeft gekregen, deze afgeven bij de (gezamenlijke) balie van Spruyt fysiotherapie en Logopediepraktijk Schoonhoven. U wordt dan dezelfde week nog teruggebeld. Wilt u meteen een afspraak maken, dan kunt u nog altijd bellen met 06-20691819.

Het adres van de nieuwe dependance is:

Oranjeplaats 21a

2871 TL Schoonhoven

Momenteel is de dependance alleen op dinsdagmiddag geopend.

Pensioen Ans Joosse

Vanaf 01-04-2015 is Ans Joosse met pensioen. Zij zal geen nieuwe cliënten meer aannemen. Controleafspraken vinden nog wel bij haar plaats. Alle lopende behandelingen zijn overgenomen door Judith Verkleij en Annieke Fokkens van Logopediepraktijk Schoonhoven.